Skip to main content

Folk på tur flokker til Løkka!

Nesten hele Norge er på reisefot i disse dager, og mange som er på Oslotur velger å besøke Grünerløkka. Det er vi veldig glade for i disse krevende tider, særlig for de små butikkene og serveringsstedene. Løkkas mange spesielle butikker er populære, mange med fokus på gjenbruk og med produkter du ikke finner andre steder. Vi etterstreber å gi alle en helsetrygg opplevelse på Løkka, og vi håper du bidrar til dette.

Det er også mange gode sommertilbud for tiden, så det er enda en grunn til å legge en tur til Løkka. Det er dessuten flere parker man kan legge seg ned å nyte sola, og kort vei til de mange spisestedene og kafene å søke ly om regnet skulle dryppe ned. Vi vil anbefale å ta en tur i Botanisk hage og besøke det nyåpnede Klimahuset – særlig om du har med deg ungdom på tur som kanskje kjeder seg litt. Popsenteret åpner igjen 1. august og er også populært blant barn og unge, og tegneseriebiblioteket i nyrenoverte Deichman Grünerløkka er alltid en vinner, som i tillegg har en rekke spennende aktiviteter gjennom sommeren.

Få flere tips i vår guide over Løkka, og føler du deg tryggere på ferd med et papirkart, finner du Visit Løkkas eget lokalkart i de aller fleste lokale butikker og spisesteder, samt på Oslo Visitor Center på Oslo S.

Vi ønsker alle velkommen, og oppfordrer til å gå på oppdagelsesferd i sidegatene!

Jan Robert Johnsen

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening