Velkommen til Løkkadagene i 2020

Vi takker for i år, og ser frem til arrangementet i 2020. Løkkadagene i 2020 blir arrangert ca. 9 mai. og ca. 12 september. Vi åpner for registrering når disse datoene er godkjent og fastsatt.

Løkkadagene arrangeres av Grünerløkka kultur- og næringsforening – Visitløkka. Dette er Grünerløkkas egne bydelsdager hvor butikker, serveringsteder, kulturaktører, frivillige organisasjoner og bydelen i fellesskap viser frem alt Løkka har å by på.

* I 2020 vil det være pågående gravearbeider i deler av Thv. Meyers gate og derfor begrenset tilgengelighet for bruk av uteplass. Vi kommer til å følge graveprosessen fortløpende.

Som medlem i Grünerløkka kultur- og næringsforening får du gratis disponere en standplass under Løkkadagene. Medlemskapet er primært for aktører som har sin virksomhet i bydelen.

Frivillige organisasjoner fra Grünerløkka får også gratis plass. Andre organisasjoner er også velkomne mot en liten avgift. Holder butikken din til i en sidegate, kan du få plass i Markveien. Vi disponerer følgende gater:

  • Nedre Markveien: Fortau og bilfri gate fra Ankerbrua til Grünersgate.
  • Olaf Ryes plass: I parken blir det en blanding av frivillige organisasjoner og aktiviter.*
  • Thorvald Meyers gate: Begrenset fremkommeligher pga. graving.*
  • Schous Plass: Ativiteter på lørdag/søndag. Plass for matservering.

Vi gir forrang på å leie foran egen butikk/eget sted.

Målsetning

Løkkadagene skal være et bydelsarrangement som engasjerer både lokalbefolkning og tilreisende. Vi oppfordrer butikker, serveringsteder og andre næringsdrivende til å fokusere på unike konsepter og produkter, miljøvennlig eller etisk profil, kortreiste eller lokalproduserte varer fremfor å kun ha fokus lav pris. Dette bidrar til å løfte frem identiteten til Grünerløkka. Er du usikker på hvordan din bedrift kan bidra til konseptet, ta gjerne kontakt så hjelper vi deg gjerne!

Eksterne aktøter er velkommen til delta, så sant de ikke er i konkurranse med lokalt næringsliv.

Velg riktig påmedlingsskjema

Løkkamarkedet er kunsthåndtverksmarked for design og re-design produsert i Norge, og arrangeres under Løkkadagene i samarbeid med Handmade in Norway. Alle andre bruker påmeldingsskjema til Løkkadagene.

Påmeldingen til Løkkadagene åpner igjen, så snart dato for neste arrangement blir satt.

Vi har julemarked 23. november hvor også Løkkamarkedet vil være endel av aktivitetene. Det er mulig å melde seg på her, ved hjelp av skjema under.