Skip to main content

Velkommen til Løkkadagene i 2023


Lørdag/søndag 13-14 mai

Lørdag/søndag 16-17 september

Løkkadagene arrangeres av Grünerløkka kultur- og næringsforening – Visitløkka. Dette er Grünerløkkas egne bydelsdager hvor butikker, serveringsteder, kulturaktører, frivillige organisasjoner og bydelen i fellesskap viser frem alt Løkka har å by på.

  • Medlemmer i Grünerløkka kultur- og næringsforening får rimelig eller gratis bodplass.
  • Frivillige organisasjoner fra Grünerløkka kan også få gratis bodplass.
  • Eksterne kommersielle salgsaktører kan søke om leie av bodplass under Løkkadagene.
  • Større nasjonale frivillighetsorganisasjoner kan leie bodplass til redusert pris.

Tidligere leietagere og utstillere med eget utstyr vil bli prioritert. Vi har begrenset med strøm på Olaf Ryes plass, og derfor er det litt begrenset hva vi kan tilrettelegge for dere som vil selge mat og drikke. Jo mindre strømforbruk du har, jo enklere er det å få plass.

Vi disponerer følgende gater:

  • Nedre Markveien: Fortau fra Søndre gate opp til Sofienberggata. Utleieplasser for eksterne aktører.
  • Olaf Ryes plass: Løkkamarkedet, medlemmer fra sidegatene, idrettsforeninger og frivillige organisasjoner. Utleieplasser for eksterne aktører.
  • Thorvald Meyers gate: Medlemmer fra sidegatene. Utleieplasser for eksterne aktører.

OBS! Vi leier ikke ut telt direkte fra oss. Om du ønsker å leie utstyr må du ta direkte kontakt med Lisbeth hos Bedre Teltutleie AS på 22 12 02 04 eller post@bedreteltutleie.no, så får du gode priser og transport om du sier du skal være med på Løkkadagene. Du kan selvsagt bruke eget utstyr om du har det.

Velg riktig påmedlingsskjema

Løkkamarkedet er kunsthåndtverksmarked for design og re-design produsert i Norge, og arrangeres under Løkkadagene i samarbeid med Handmade in Norway. Alle andre bruker påmeldingsskjema til Løkkadagene.