Skip to main content

Våren kommer med Løkkadagene

By 9. februar 2022februar 10th, 2022Løkkanytt

Når får pandemi være pandemi! Vi retter blikket mot våren, uteservering, shopping, gateliv, 17. mai og Løkkadagene igjen!

Litt risiko er det jo, men vi velger å ta sjansen og planlegger som det var 2019! Det har virkelig vært noen tøffe år. Alle har blitt rammet på ett eller annet vis, og mange har hatt det svært krevende. Vi er alle slitne og trenger noe å se frem til. Heldigvis har de aller fleste butikker og serveringssteder overlevd på Løkka – så langt. Det har også kommet til en god del nye steder og butikker her, og det synes vi er veldig positivt. I starten av februar er det fremdeles ganske stille i gatene, og mange er nok hjemme i karantene. Vi trenger nok alle litt tid på oss før vi er i normalt gjenge igjen, men når jeg ser ut på sola her jeg sitter på hjemmekontoret, så gleder jeg meg til våren.

Som vanlig vil Løkkadagene være butikker som flytter ut på gaten, stands, boder og selvsagt Løkkamarkedet. Nå inviterer vi alle lokale lag, kulturgrupper, kunstnere og forening til å bli med på å skape aktiviteter for alle aldersgrupper denne helgen. Mange har nok litt ekstra behov for å vise seg frem og verve nye medlemmer nå. Vi inviterer også alle kulturinstitusjonene til å delta både på dag- og kveldstid med aktiviteter, forestillinger og annen moro – her har vi fått til mye bra før!

Siden gatebilde forandrer seg ofte på Løkka, så vet vi ikke hvor mange gater vi stenger enda, men nedre Markveien og Øvrefoss er sikre. Vi må gå noen runder med etatene, før vi helt har hele oversikten. Vi skal ha plass til butikkene i sidegatene som vil ha stand mer sentralt, plass for tilreisende, frivillige og foreninger og deres aktiviteter på Olaf Ryes plass, Schous plass og gatene rundt.

Vil dere bidra med aktiviteter, eller søker partnere å gjøre noe samme med, så ta direkte kontakt med oss. Ønsker du å delta denne helgen, så kan du lese mer om Løkkadagene her.

Vi gleder oss, og håper alle vil bidra til en skikkelig gatefest i mai!

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening