Ringvirkninger for frivilligheten når PiPfest flytter til Grünerløkka!

By 6. juni 2019 juni 12th, 2019 Arrangementer, Løkkanytt

PiPfest (Piknik i Parken) har på sine fem år befestet sin posisjon i festival-Norge. Når den sjette festivalen i år går av stabelen på ny arena i Sofienbergparken 13.- 15. juni, er det mange lokale krefter som bidrar i kulissene i tillegg til festivalens mange hundre frivillige. To sentrale aktører i år er fotballklubben Grüner Fotball og verdipartneren Mills- begge med solid historie på «Løkka». I tillegg til å støtte festivalen som verdipartner vil Mills gi overskudd av alt salg fra deres matsalg tilbake til Grünerløkka og fotballklubben. 

– Uten frivillige, ingen PiPfest. Vi er utrolig privilegerte og glade for at Grüner Fotball var en av de første som kontaktet oss, som ønsket oss velkommen til Løkka og ville bidra. Dugnad er en viktig inntektskilde for klubben og for oss bidrar de med verdifull innsats.  At vi nå også ser synergier og ringvirkninger mellom to gode samarbeidspartnere på vår festival er fantastisk, sier Lars Tefre Baade presse- og markedsansvarlig i PiPfest.

Publikumsdata viser at festivalen flytter nærmere sitt publikum og ikke minst kollegaer. Festivalen utvider i år med masse aktiviteter og kurs for store og små mellom konsertene og et solid nattprogram, med hjelp av 12 konsertsteder og klubber i bydelen.

Mills gir tilbake

 – Som en samarbeidspartner av Piknik i parken og vår lange historiske tilknytning til Grünerløkka, ønsker Mills å gi overskuddet fra vårt matsalg på Piknik i Parken til den lokale klubben Grüner fotball som en gave sier Hege S. Rognlien Informasjonssjef i Mills. Så nå håper vi alle de besøkende i parken benytter muligheten til å smake på noen av våre fantastiske produkter og samtidig bidrar til å gi noe tilbake til nærmiljøet.

Inkluderende klubb for mange unge

 Dette er en utrolig hyggelig melding å få! Grüner Fotball er breddeklubben som ligger midt på Grünerløkka, kun noen få kvartaler fra Mills. Både vi og Mills har tilhørt lokalmiljøet i over 100 år. Vi etterstreber å være en fotballklubb for alle barn og unge på Grünerløkka uavhengig av bakgrunn. Det at Mills gir sitt overskudd fra matstanden til Grüner bidrar til at vi kan fortsette å være den inkluderende klubben vi er i vårt fantastiske nærmiljø, forteller Kirsti Jahren Gundersen Daglig leder i Grüner fotball

PiPfest har i tillegg til et solid musikkprogram, stort fokus på mat og drikke!

Jan Robert Johnsen

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening