Skip to main content

Lokale stjerner på Grünerløkka hylles gjennom ny kåring

Husker du den anonyme giveren som lovte bort en stor pengesum til Løkka-bedrifter i fjor? Gjennom kampanjen 100000tips var det flere steder på Løkka som fikk verdifull støtte unden nedstegningen i fjor.

Det visste seg å være Mills AS som sto bak stuntet. Nå kommer selskapet, som har holdt hus på Grünerløkka siden 1885, på banen med et nytt initiativ. Gjennom kåringen «Lokal stjerne» ønsker de å hylle unike steder i nærområdet. Med seg på laget har Mills også denne gangen med seg Sollin Sæle, som står bak tidligere aksjoner på Grünerløkka. 

Via instagramkontoen @lokalstjerne kan alle Grünerløkka-elskere foreslå sine favoritter. Det er åpent for både butikker, kafeer, restauranter og også ildsjeler som fortjener en takk for innsatsen lokalt.  Fristen for å nominere er 20. mars. 

Fra venstre: informasjonssjef i Mills, Kjersti Johannessen, markedsdirektør i Mills, Lars Marius Lauten og Sollin Sæle. Foto: Mills AS

– Vi ønsker å vise hvor mye de små og unike butikkene og kafeene betyr for Grünerløkka. Mills begynte i det små her ved Sofienbergparken, og er i dag et stort skandinavisk konsern. Det er flott å kunne gi noe tilbake til nærmiljøet, sier Lars Marius Lauten, markedsdirektør i Mills.  

Selv om pandemien nå forhåpentligvis er over det verste, er det fortsatt tungt for mange små steder.  

– Vi ønsker å gjøre dette til et varig konsept, uavhengig av korona. Derfor kommer vi til å lyse ut disse lokale stjernene to ganger i året, sier Lauten.  

Visit Løkka er sikre på at utlysningen vil skape stort engasjement i tiden fremover. Vi er også stolte av vår lokale hjørnestensbedrift som fortsetter å gi støtte til det lokale næringslivet, idretten og oss som forening. I fjor var de bærekraftspartner og bidro med både økonomisk støtte og matvarer til de frivillige under Løkka-lykke gatekunstfest.

Vinnerstedet vil motta et Lokal stjerne-trofé og i tillegg motta 50.000 kr i utviklingsstipend til å kunne realisere nye prosjekter. Alle som nominerer favorittstedet er med i trekningen om gavekort til steder på Grünerløkka.

Hvem er din «lokale stjerne»? Du kan stemme gjennom å sende en DM til kontoen @lokalstjerne på Instagram.

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening