Skip to main content

Er du klar for PiPfest i Sofienbergparken?

15. – 17. juni er det igjen klart for Piknikk i Parken. En hyggelig helg med musikk, aktiviteter, moro, mat og drikke i Sofienbergparken. Årets festival presenterer en god blanding av norske og internasjonale artister, og det er virkelig noe for alle.

Vi gleder oss til Bustha Rhymes, The 1975, og et gjensyn med Briskeby og Veronica Maggio. Phoenix kommer, og det gjør også yndlinger som Sondre Lerche og Marit Larsen. Det hele avluttes med en sterk rekke på lørdagen med The Cardigans, Ben Howard og populære alt-J. Det er selvsagt mange fler på programmet, og mer info og billetter finner du her.

I tillegg til musikk fra to scener gjennom hele festivalen, fylles parken med masse moro, kurs, aktiviteter og arrangementer. Det blir verdenspremiere på Silent Stand Up (Silent Disco) med Eirik Krokås, Ole Fotland, Nora Svenningsen og Ahmed Mamow. Det blir våre populære vinkurs og vinsmaking, blomsterbinding, forfatterforedrag, Yoga,  The Magical Mystery Music Quiz (som vi liker veldig godt! Red. anm.), Håndbrygg kaffekurs, pop up konserter med kor og utlån av parkleker til festivalens yngste publikummere. DJ Walkie spiller på familieområdet og alle barn under 12 år kommer gratis inn på festivalen. 

Vi liker veldig godt at det er så stor deltakelse av lokale bedrifter med salgsboder, og det brede utvalget av mat fra kjente Løkkasteder. Det skaper en festival med lokal tilhørighet.

Vi gleder til å ha Piknikk i Parken, en laid-back og avslappet atmosfære mellom scenevisittene denne helgen. Etter siste band slutter av før kl. 23, er det også tid til å ta en tur på Løkkas mange utesteder. Husk solkrem, gode sko, og en regnponcho i lommen kanskje? Vi sees med godt humør på PiPfest!

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening