Skip to main content

Løkka Deli med Bistro-kvelder

Mange virkelig elsker en god pastrami-sandwich, og siden 2021 har Løkka Deli levert deilige sandwicher og høstet topp anmeldelser for maten. I 2024 skjer det nå også spennende ting enkelte kvelder.

Nud & Anette har sammen med deres team av sandwich-entusiaster, kontinuerlig holdt menyen hos Løkka Deli interessant. Det er nye kreative kombinasjoner, sesongens råvarer, og det handler ikke bare om sandwicher her. Du kan også bli presentert for noen asiatisk-inspirerte retter eller hjemmelagde pølser, sammen med de klassiske amerikanske Reubens, Cubanos og Tuna Melts.

Nud Dudia sier: «Løkka Deli er ikke en autentisk amerikansk «Deli» – det er et unikt sted med en unik meny som er formet av mine erfaringer med å spise på spisesteder og delikatesser rundt om i New York, LA og i hele Amerika siden jeg var barn. Hver sandwich vi lager er assosiert med et minne eller en opplevelse jeg har hatt de siste 35 årene.»

I fjor sommer jobbet Visit Løkka sammen med bydelen for å få plass til uteservering i Markveien. Resultatet er en hyggelig stripe av spisesteder med bord utenfor.

Deli om dagen / Bistro om kvelden

Tre år senere eksperimenterer de videre. På fredager og lørdager forvandles delikatessen til en bistro på kvelden. Her vil de tilby en ukentlig skiftende meny inspirert av noen av favorittrestaurantene deres i London, New York, San Francisco, LA osv. Fra Steak Frites og House Smoked Pastrami til Scotch Egg og Latkes på matfronten. Sammen med rimelige viner og cocktailer er du godt dekket! Løkka Deli introduserer også halvstore cocktails – såkalte «handshakes» som et av de første spisestedene i Norge.

Løkka Deli er en av våre lokale favoritter, og vi anbefaler den på det varmeste til alle som besøker nabolaget!

Foto: © Løkka Deli

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening