Medlemskurs i merkevarebygging i sosiale medier 18. september

Dette er en kursworkshop for deg som ønsker en konkret, rask og enkel innføring i HVORDAN sosiale medier egentlig fungerer. Hvordan kan du synliggjøre deg på sosiale medier – med din kompetanse, dine produkter eller budskap? Hvordan blir du oppfattet? Hvordan ØNSKER du å bli oppfattet?

Dette er veldig spennende! Visitløkka har inngått en samarbeid med Georg Monrad-Krohn og videreutviklet et annerkjent kursopplegg til å passe våre medlemmer. Georg tar utgangspunktet i at de fleste bedriftene på Løkka er små, og ofte drevet av et personlig engasjement og faglig kunnskap. Han kan vise til meget gode resultater hos sine kunder.

Dette er noe helt annet enn de «kursene» det reklameres for i fleng på Facebook. Vi har begrenset med plasser, men det er mulighet for å sette opp et kurs til.
Todelt Workshop

1. Hvordan fungerer det egentlig?

Konkret, rask og enkel innføring i det tekniske, trinn for trinn. Hvordan blir du søkbar og funnet av de du ønsker å vise deg for? Hvordan blir du oppfattet? Hvordan ØNSKER du å bli oppfattet? Teknisk innføring i hva du skal gjøre og ikke gjøre.

2. Hvem er du – og hvorfor skal jeg bry meg?

«Personal Branding» handler om å bli sett, hørt og omtalt, på den måten vi selv ønsker – i sosiale medier. Det handler om å bli valgt og gjenvalgt, av dem vi ønsker. Det handler om at selvbildet og virkeligheten er i overensstemmelse med andres bilde av oss. Online identitetsstyring handler om at du bestemmer ditt eget digitale fotavtrykk. Visuell storytelling handler om ditt foto, ditt uttrykk og din påvirkning.

Hvem deltar på kursene?

Her kommer selvstendig næringsdrivende og enkelt personer (fotografer, kunstnere, restauranteiere, klesdesignere, konsulenter, skuespillere, filmskapere, bedriftsledere og bedriftseiere) til små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Alle med samme behov – ønske om å synliggjøre og markedsføre seg på en god og troverdig måte gjennom sosiale medier.

Kort om kursleder:

Georg H. Monrad-Krohn jobber i dag som fulltidskunstner. Som tidligere byråsjef, kreativ leder og senior kommunikasjonsrådgiver i bl.a. kommunikasjonbyrået StoryWorks, har Georg lang erfaring med kommunikasjon, branding og corporate storytelling. Han har jobbet med noen av Norges største selskaper. I dag selger Georg sine malerier verden over – ikke minst med god hjelp av sosiale medier. På Instagram har han over 9000 følgere, sjekk ut hans profil:

Instagram:https://www.instagram.com/georgherman/
Facebook:https://www.facebook.com/monradkrohnart/
Twitter:https://twitter.com/georghmk

Om kurset
Kurset har en begrensning på 8 stk. deltagere pr kurs. Da får alle deltagerne plass, tid og rom til å stille spørsmål og diskutere sine utfordringer. Vi har forhandlet frem en meget god medlemspris, og har bindende påmelding. Georg vil gjøre grundig research på alle deltakerne i forkant av kurset.

Du kan også sikre deg en personlig rådgivningstime til en meget gunstig pris, som vil gjennomføres samme uke som kurset. Her vil du få gode og konkrete råd som passer for deg og din virksomhet, og som du kan dra god nytte av etter kunnskapen du får gjennom kurset.

Dato/Tid: 18. september. Kurset er intensivkurs på 5 timer, fra kl.10:30 til 16:00. Møt opp i god tid. Kurset starter kl. 11.00 presis.

Påmeldingsfrist: 4. september.

Ta kontakt for nærmere informasjon og priser, eller om du har noen spørsmål.

Jan Robert Johnsen

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening