Skip to main content

Åpningsfest: MiTo Dråper & Biter

By 12. januar 2023Løkkasteder

Hvit måned? Det ble hvitt i glasset! MiTo Dråper & Biter (som står for Milano-Torino og ikke er kjent hasttag) åpnet dørene i Markveien 46 i går, og her var det godt med folk når vi tok turen i 19-tiden. Etter å ha overbrakt blomster til et svært travelt personale, fikk vi servert skinke, oster og snack – og bobler selvsagt. Det hele var svært godt og sommelier Lars godkjente vintavlen med ved baren, og et godt utvalg fås på glass. Kjersti, Antonio og brødrene Giorgio og Mirko og deres ansatte leverte på åpningskvelden.

Baren fikk stor-innrykk av Oslos mange italienere denne kvelden, og praten gikk med sedvanlig sydlandsk temperament og innlevelse. Folk trivdes i varmen og stemningen var svært god! Her var det også mange kjente Løkka-tryner, både gjennom lange vennskap og giftemål med innehaverne. Vi fikk besøk av Kaja ved bordet som fikk anledning til å praktisere sin litt rustne italiensk, og selskapet kunne konkludere md at språket holdt både til bestillinger og høflighetsfraser. MiTo er også stedet for Vermut, Campari, Bellini, Negroni – sistnevnte fikk raskt rykte på seg å være byens billigste. Det var godt å sosialisere med venner over et glass igjen. Stedet er blitt svært trivelig – rustikt på riktig måte, og vi må jo nevne den lekre bardisken i grønn marmor. Dette er et sted man føler har vært her lenge! 

Åpningstidene hos MiTo Dråper & Biter er foreløpig fra kl. 11 på onsdag og torsdag, og kl. 12 hele helgen. Altså kan man få seg kaffe og en matbit også til lunsj. Stengetid er ved fornuftige midnatt. Scarpetta-gjengen er godt kjente for mange Løkkafolk, med lang fartstid fra Villa Paradiso. De returnerer «hjem» til Løkka med kvalitet og mål om et oppsving for området.

Benvenuti a voi tutti! 

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening