Vår personvernerklæring

Hvem er vi? Grünerløkka kultur- og næringsforening, Markveien 58, 0550 Oslo. Org. nr. 919434503. Du kan kontakte oss på post(@)visitlokka.no.

Websidene våre

Er du bare besøkende på siden vår, så samler vi ingen indentifiserbare parsondata fra deg som gjest.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Bilder

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Skjemaer

Fyller du ut et skjema, så oppbevarer vi innsendt informasjon i intil 1 år for å kunne gjøre oppslag i tidligere innsendinger, f.eks ved bestilling av telt ifm. arrangementer. Vi bruke ikke denne informasjonen til markedsføring, eller deler den med andre enn evnt. underleverandøre som står for fakturering av tjeneste/leveranse.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. instagram, videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyseverktøy

Vi bruker analyseverktøy fra Google, som samler anonymiserte data. Det er forbudt å sende personlige data til Google Analytics. Se deres personvernerklæring her. Vi har også sikkerhetstillegg som samler inn IP-adresser, som brukes til å analysere evnt. hacker-attakk.

Formålet med å samle inn data fra medlemmer og abonnenter på nyhetsbrev

Formålet med innsamling av persondata i foreningen er å holde et register over våre medlemsbedrifter og deres kontaktpersoner. Vi registrerer også en liten mengde data på de som abonnerer på nyhetsbrevet vårt.

Hva samler vi inn?

Medlemsregister: Vi registrerer firmainformasjon, kontaktinformasjon til leder, åpne profiler i sosiale medier, bransjetilknytning og omsetningstall for å regne ut markedsbidrag og kontingent. Vi registrerer antall årsverk så vi kan beregne hvor mange arbeidstakere foreningen representerer. Vi har også registrert lokasjon og beskrivelse av virksomheten eller lokaliteter. Vi kan sjekke og oppdaterer informasjonen basert på offentlig tilgjengelig informasjon fra kilder som Brønnøysundregistrene, Proff.no, 1881.no, Google maps. osv. Denne innsamlingen er nødvendig for å inngå en kontrakt om medlemskap.

Nyhetsbrev: For å kun være med på vårt nyhetsbrev registrerer vi epost, navn og firma og org. nummer. Dette er informasjon vi bruker å kartlegge hvilke bedrifter som ikke er medlemmer, men som vi kan henvende oss til med informasjon om medlemskap i foreningen. Privatpersoner vil vi kontakte med informasjon om støttemedlemskap.

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker dette datagrunnlaget til produksjon av trykksaker og digitale tjenester i foreningen. Dette kan være kart, kataloger, markedsaktiviteter, utadrettet medlemsregister, kampanjer og markedsføringsaktiviteter som skal bringe folk til å besøke Grünerløkka.

Deler dere opplysningene mine?

Vi kan i enkelte tilfeller dele kontaktinformasjon (kun firmainfo og kontaktinfo – ikke mer) med partnere vi inngår avtaler med, så som kampanjeplattformen Pindem. Slike avtaler vil vi i så fall informere om gjennom nyhetsbrev og websider. Det er mulig å reservere seg mot slik deling om dette blir aktuelt. Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kan jeg se opplysningene mine?

Hvis du har en medlemskonto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Det aller meste kan du også vedlikeholde og endre på selv. Abonnenter på nyhetsbrev vil kunne logge seg inn å se sine opplysninger hos Mailchimp tjenesten. Lenke til denne finner du på slutten av nyhetsbrevene.

Hvor lenge lagres opplysningene?

Så lenge du er medlem så må vi ha nødvendige data på medlemsbedriften. Om dette avsluttes, vil data ligge passive i datasystemet i inntil 3 år. Etter dette vil kun nødvendige opplysninger om at bedriften har vært medlem bli lagret. Det samme gjelder nyhetsbrevet. Om dette avsluttes, så lagres kun din epost for at vi ikke skal kontakte deg. Du kan selv endre status og melde deg på nyhetsbrevet igjen, ved en senere anledning.

Informasjonen blir lagret i vårt datasystem som er leid hos norsk leverandør.

Du har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandlingen av personopplysninger begrenses, og å motsette seg visse former for behandling.

Du har rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Behandlingsansvarlige i foreningen er Jan Robert Johnsen jr(@)visitlokka.no.