Påmelding til Løkkadagene 8. – 9. september

Lørdag: 11-18 Søndag: 12-17 (Fredag 17-23 for servering)

Løkkadagene arrangeres av Grünerløkka kultur- og næringsforening i samarbeid med Bydel Grünerløkka og er bydelsdager hvor næringsdrivende, kulturaktører, frivillige organisasjoner og bydelen i fellesskap viser frem alt det unike Løkka har å by på, og gatene og parkene skal yre av liv.

Vi oppfordrer alle butikker til å benytte seg av telt og lage en gjennomtenkt presentasjon av dine varene og din identitet. Du henter mye mer ut av Løkkadagene om du virkelig får frem et budskap og har engasjerte medarbeidere på jobb. Rabatter er bra, men en god stand og hyggelige mennesker er vel så viktig. Vi kan hjelpe deg med å utvikler noen ideer, sammen med fagpersonell.

Som medlem i Grünerløkka kultur- og næringsforening får du gratis disponere en standplass under Løkkadagene. Medlemskapet er primært for aktører som har sin virksomhet i bydelen.

Frivillige organisasjoner på Grünerløkka får gratis plass på Ryes Plass. Andre organisasjoner er også velkomne mot en liten avgift. Holder butikken din til i en sidegate, kan du få plass i Markveien eller Thv. Meyers gate om du ønsker det. Vi disponerer følgende gater:

  • Nedre Markveien: Fortau og bilfri gate fra Ankerbrua til Sofienberggata.
  • Olaf Ryes plass: I parken blir det en blanding av handel, frivillige organisasjoner og Bydelens Grønne dager og aktiviter.
  • Thorvald Meyers gate: Fra Grüners gate til Seilduksgata og fra Schleppegrellsgate til Nedrefoss 12.
  • Schous Plass: Konsertscene med gratis konserter gjennom hele dagen og kvelden, og med plass for matservering.

Vi gir forrang på å leie foran egen butikk/eget sted. På fortau foran steder uten utadrettet virksomhet gir vi plass til dere fra sidegatene.

Visjon

Målet med Løkkadagene er å lage et god bydelsarrangement som engasjerer både lokalbefolkning og tilreisende, og som gir økt omsetning for de lokale næringsdrivende. Vi ønsker at Løkkadagene skal skille seg ut fra andre markedsdager i byen.

Derfor oppfordrer vi butikker og andre næringsdrivende til å fokusere på unike konsepter og produkter, miljøvennlig eller etisk profil, kortreiste eller lokalproduserte varer fremfor å kun ha fokus lav pris. Dette tror vi vil bidra til å gjøre Løkkadagene populære blant flere kundegrupper i byen, og samtidig løfte frem identiteten til Grünerløkka. På sikt tror vi dette vil løfte frem hele handelsstanden på Grünerløkka.

Er du usikker på hvordan din bedrift kan bidra til konseptet, ta gjerne kontakt så hjelper vi deg gjerne!

Veier merket med grønt er sperret for trafikk på lørdagen. Mulig det kommer noen utvidelser.

Priser

Prisene er for fortausleie i to dager. Det er ikke anledning til å betale leie for kun én dag. Medlemmer som ikke har søndagsåpent må gjøre oss oppmerksomme på dette i registreringen.

Det er ikke anledning for privatpersoner uten foretak å ha stand i gatene under Løkkadagene.

Strøm er inkludert der dette kan trekkes fra bydelens uttak og gjelder for normalt strømbruk til kasseapparat ol. Ta kontakt dersom du ikke kan ta strøm fra eget lokale og trenger hjelp til dette.

Prisliste for leieareale
3 x3 m 1 3  x 6 m 3 x 9 m 3 x 12 m
Medlem i GNK og lokale ideelle aktører 2 3
Gratis 500 1 000 2 000
Ideelle aktører uten lokaltilknytning 750 1 500 2 500 3 500
Kommersielle aktører 3
2 500 3 000 4 000 6 000

1 Størrelsen på plassen tilpasses også den enkelte butikk og areal avhengig av lokasjon.
2 Om en aktør skal regnes som ideell blir avgjort av styret i GNK. Ideelle aktører som samarbeider med GNK om arrangementet skal ikke betale avgift.
3 For leietakere som skal ha serverings- eller skjenkebevilling gjelder egne priser.

Priser ink. mva for telt og utstyr

Telt 3x3m 3×4,5m 3x6m 3x9m
950,- 1350,- 1750,- 2400,-

Bord 75×183: 240,-
Stol: 25-

Ustyret leveres av Bedre Teltutleie som fakturerer hver enkelt deltaker direkte.

Registrering

Det er viktig at du fyller ut så utførlig som mulig når du registrer din interesse. Det er også viktig at du leser vilkårene. Vi vil kontakte deg for at vi sammen kommer frem til beste løsning for din stand. Les vilkårene for leie her.