Skip to main content

Bevegelser på Løkka – jan. 24

By 19. januar 2024januar 21st, 2024Løkkanytt

Det er stor akvititet på Løkka om dagen, og det er mye å glede seg til de neste ukene!

Italiamat butikken har åpnet i Markveien 6 i de gamle lokalene til Fine Food. Det er veldig hyggelig at det fortsatt blir en delikatesse i disse trivelige lokalene. Kjetil Karlsen har bodd og reist mellom Italia og Norge i 30 år, og er mer enn gjenomsnitlig glad i mat. De holder også til på Ryen, men så sitt snitt til å åpne en avdeling på Løkka, og vi som er glade i italiensk mat ser frem til dette! 

Ember vinbar åpner i dag fredag 19.1. Gutta bak Hot Temper i Nordre gate 22 tenkte lenge på hva de skulle bruke kjelleren til, men nå er de altså klare for å åpne vinbaren Ember. Men med vinen, kommer det også mat. Mitchel Bush styrer kjøkkenet, og Harry Booth står for vinutvalget. Her tilberedes maten over åpen flamme, og det blir både småmat og hovedretter.

Brinner åpner 29.1 i de gamle lokalene til Best Friends Pizza i Thorvald Meyers gate 26. Her blir det bakeri med med kaffe og bakverk. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem!

Vegg i vegg åpner Dumpling i de gamle lokalene til Bass. Jan Robin Ektvedt, Morten Ramm m.fl. står bak det hele, og kjerneproduktet blir tradisjonelle og utradisjonelle dumplings til en fornuftig penge. Det røpes at det nok dukker opp flasker med vin og sake også! Sjappa åpner i mars.

Det Gule Hus åpner sin Flagship store på Løkka. 3 februar er det åpningsfest i hele 750 kvm med salgsarena for privatpersoner som vil selge brukte klær og accessoirer. I Gøteborggata 31A (Tidl. Kiwi) åpner Niels Gerner Nielsen og Co sin 10. butikk. De har en interessant forretningsmodell hvor mye foregår digitalt og med selvbetjening, mens serviceorienterte ansatte i butikken som passe på det hele.

Boblere: Hos Peder, O’Connors Bar
Farvel til: Isabella Cafe, Tijuana

Jan Robert Johnsen

Daglig leder, Grünerløkka kultur- og næringsforening